Dagens dressyr blev… race

2013-01-31 22:36:57 Filmer (1 kommentar)

Kvällen tillbringades en snabbvisit i Jessies stall på andra sidan dalen, och sen vidare till mitt där jag fixade det mesta medan Jessie gjorde i ordning Martijn samtidigt som han fick mysa till det med mat i stallgången. (Ni ska få se ett gäng riktigt fina bilder på den ultimata säkra hästhållningen, de kommer imorgon.)

Jag avvaktar också med filmen som jag nämnde tidigare idag, eftersom vi fick ett sjukt gott klipp idag. Jag lät Jessie få träna för mig idag på Martijn som i sin tur var hyper… I slutet av passet lät vi honom springa av sig, hur söt är han inte!? Frågan är vem som skrattar mest, jag på marken eller Jessie som flyger runt på hästen? 😉

Ja, jag anser att hästar som får ha kul och leva till presterar bättre!

1 kommentar till “Dagens dressyr blev… race”

  • Amalia februari 1st, 2013 20:44

    Fysatan vilken galopp han har, vilka fina framben!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se