Dagens dressyr blev… race

2013-01-31 22:36:57 Filmer (1 kommentar)

Kvällen tillbringades en snabbvisit i Jessies stall på andra sidan dalen, och sen vidare till mitt där jag fixade det mesta medan Jessie gjorde i ordning Martijn samtidigt som han fick mysa till det med mat i stallgången. (Ni ska få se ett gäng riktigt fina bilder på den ultimata säkra hästhållningen, de kommer imorgon.)

Jag avvaktar också med filmen som jag nämnde tidigare idag, eftersom vi fick ett sjukt gott klipp idag. Jag lät Jessie få träna för mig idag på Martijn som i sin tur var hyper… I slutet av passet lät vi honom springa av sig, hur söt är han inte!? Frågan är vem som skrattar mest, jag på marken eller Jessie som flyger runt på hästen? 😉

Ja, jag anser att hästar som får ha kul och leva till presterar bättre!

1 kommentar till “Dagens dressyr blev… race”

  • Amalia februari 1st, 2013 20:44

    Fysatan vilken galopp han har, vilka fina framben!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se