Swedenpoweeeer

2013-02-28 21:47:57 Allmänt (2 kommentarer)

Världens mest ocharmiga bild, men vi bjuder 😉

sleeping tablets online

2 kommentarer till “Swedenpoweeeer”

  • Anonym mars 1st, 2013 16:45

    Jaha. Kan man få se en bild av ”den kaxige” när man nu sitter här hemma men åtminstone har sett solen idag? Har fått rapporter om att han skött sig idag (1/3). Hälsa Amanda från ”uppfödaren”

  • Mikxki mars 4th, 2013 09:34

    Vilken härlig bild 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se