Tell the world that I’m home!

2013-03-31 12:24:36 Allmänt (Inga kommentarer)

Tråkigt nog kunde jag ju inte uppdatera som jag önskat och hoppats på nerifrån Spanien, och därmed har jag (såklart) tappat tusentals läsare. Flera av er har dock varit trogna och inte gett upp hoppet om uppdatering, trots den långa väntan som kunde ske mellan inläggen. Nu ÄR jag hemma, nu ÄR jag back on track och nu ÄR det inte telefoninlägg för att få ett livstecken, nu är det riktiga utvärderingar, riktiga bilder och riktiga inlägg som äntligen får komma tillbaka in på banan igen. Tack o lov för det!

Men jag vill ju ha tillbaka alla de som jag har tappat… jag har så mycket spännande material att bjuda på från Sunshine så det vore synd om inte fler får chansen att se det. Sprid gärna att Gennes.se är back on track igen

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se