Glad påsk!

2013-03-30 21:02:39 Dagens outfit, Gennes life (Inga kommentarer)

Har ni en trevlig påskafton? Själv är jag på plats i Göteborg hos några släktingar för påskmiddag. Jag hade gärna velat gå ut idag eftersom ungefär resten av landet kör på utgång idag, men samtidigt är jag ju så ofta iväg på andra saker när släkten ses så jag vill passa på att träffa dem, känns otrevligt annars. Jag behöver dessutom vila upp mig, jag är fortfarande helt slut sen jobbveckorna. Var dessutom ute här i Sverige i onsdags för att träffa några vänner, så lite får jag hålla mig i skinnet. Kanske att jag kör svarttaxi inatt, vi får se.

Jag har inte någon snygg outfitbild, men här får ni en look-at-the-mirror-outfit-pic, haha.

20130330-214649.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se