Glad påsk!

2013-03-30 21:02:39 Dagens outfit, Gennes life (Inga kommentarer)

Har ni en trevlig påskafton? Själv är jag på plats i Göteborg hos några släktingar för påskmiddag. Jag hade gärna velat gå ut idag eftersom ungefär resten av landet kör på utgång idag, men samtidigt är jag ju så ofta iväg på andra saker när släkten ses så jag vill passa på att träffa dem, känns otrevligt annars. Jag behöver dessutom vila upp mig, jag är fortfarande helt slut sen jobbveckorna. Var dessutom ute här i Sverige i onsdags för att träffa några vänner, så lite får jag hålla mig i skinnet. Kanske att jag kör svarttaxi inatt, vi får se.

Jag har inte någon snygg outfitbild, men här får ni en look-at-the-mirror-outfit-pic, haha.

20130330-214649.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se