Tips på ridbyxor?

2013-03-31 16:17:41 Allmänt (9 kommentarer)

Jag är ute efter ett par nya ridbyxor eftersom alla mina har gett med sig. Varför är ridbyxor så pass dåliga att de inte håller speciellt länge? Jag har haft allt från svindyra märkesbyxor till billiga budgetbyxor men oavsett så går de så småningom sönder, och det är alltid i grenen alternativt gylfen. Tyvärr riktigt frustrerande och jobbigt, jag hatar när ett par favoriter måste slängas…

Nu är jag ute efter ett par nya, dock har jag bestämt mig för att se efter ett par budget-byxor eftersom mina pengar ska hållas stenhårt i inför kommande händelser. Hade helst av allt velat ha nya kollektionen från HV Polo, ett par nya whitaker eller ett par från Sarm Hippique… Jag har ju ett par vita Sarm som är så grymt härliga, men prislappen är ju tyvärr för saftig just nu känner jag, och ser mig därför vidare.

Har ni några ridbyxor nu skulle rekommendera eller tipsa om?

Mina älskade Sarm Hippique…

9 kommentarer till “Tips på ridbyxor?”

 • Cajsa mars 31st, 2013 16:30

  Tycker du ska köpa ett par helskodda charlies, de är super bra. Har alls tre;)

 • Elin mars 31st, 2013 17:10

  Jag älskar mina Pikeur!:)

 • Hanna mars 31st, 2013 18:01

  Back on Track helskodda!

 • sofia mars 31st, 2013 19:18

  Back 2 back har super sköna ridbyxor som dessutom är väldigt billiga.

  http://www.sharpman.se/Product.aspx?p=1449899&v=1449912

 • Linda mars 31st, 2013 19:31

  Köpte inte du ett par Marthas? Kan du inte berätta om hur de har hållt? Det är säkert fler än jag som tycker dem är grymt snygga men inte vet om man vågar lägga x antar tusen på dem innan man hört sig för om kvaliten=)

 • Sofia mars 31st, 2013 19:34

  Hm, näe.. Kentucky var nog mitt senaste dyra inköp, det är inte dem du tänker på?

 • johanna april 1st, 2013 10:38

  Hej! Jag såg att jag hade länkat http://absolutgenne.blogg.se/2010/august/detta-med-dressyrben.html#comment på min bdb för måånga år sen, men jag undrar om du kan återpublicer det inlägget? för vad jag minns så älskade jag edt inlägget.

 • Sofia april 2nd, 2013 22:26

  Jag kan tyvärr inte öppna den bloggen 🙁

 • Amanda april 1st, 2013 10:51

  Back2back har bra och prisvärda byxor tycker jag. Och en del riktigt snygga.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se