Utmaningar

2013-03-31 17:15:42 Filmer (4 kommentarer)

Åh, fick se att min bf hade utfört en så kallad ”utmaning”, någonting som var väldigt inne en period. Jag skrattade ihjäl mig när jag tittade på hennes video när en morot skulle vara lockbete för att få hästen att röra på sig, humorn är på absoluta topp!

När det väl var igång med den här karusellen så hade jag så mycket utmaningar som jag ville göra, men det blev liksom aldrig av. En av de saker som dock blev utfört var den utmaning som många skämtade om väldigt öppet, nämligen ”rid din häst med sytrådar”. Många läsare pikade flera större bloggare med det här också vilket jag faktiskt störde mig en smula på, och för att stå till svars så blev det att jag skulle ge fan i den här utmaningen och klara den. Och den blev godkänd! Hade varit lite jobbigt om det skitit sig totalt, just när det var en sån grej som blev ett störningsmoment och jag är en tävlingsmänniska, haha.

Jag är riktigt sugen på att försöka ta mig an någon ny utmaning, har ni några förslag som inte är allt för ”riskabelt” att utföra? Roligast är ju utmaningar som man egentligen inte har någon som helst aning om om det skulle kunna gå eller inte. Jag menar, man vet ju om hästen är livrädd för te x plast eller inte och om det finns minsta chans att ens försöka utmana ödet. Jag kan säga att det var valet och kvalet om jag verkligen skulle våga rida Martijn på sytrådar som av minsta lilla ryck kunde gå sönder eftersom han har varit så extremt känslig och lätt osäker/rädd, jag menar det hade känts halvbra om jag sitter där utan tyglar med en kringskenande häst… Idag är han dock en tryggare och mer sansad häst så fler utmaningar kan utföras med glädje! (Så länge dem är rimliga.)

Utmana mig? 😉

4 kommentarer till “Utmaningar”

 • Johanna mars 31st, 2013 17:51

  Rid baklänges samtidigt som du sjunger 😉 Vet inte om det är rimligt, men ändå haha!

 • matilda april 1st, 2013 17:39

  rid med en plastsäck som mantel, haha 😉

 • Therese april 3rd, 2013 15:44

  Rid utan någon som helst utrustning!

 • Reby april 3rd, 2013 22:14

  Snyyyggt ju! Jag vill accepta the challenge, men då behöver jag nog ha nödtyglar hängandes haha. Idona behöver en nödbroms ibland!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se