Kvällspromenad

2013-03-31 20:07:04 Dagens ridpass (2 kommentarer)

Motionen för Martijns del bestod idag av en lång promenad för hand efter några dagars ridning med bland annat ett väldigt hårt dressyrpass. Igår fick han jogga (och studsa lite i luften, haha) för att få ur sig alla slaggprodukter som han säkerligen hade i kroppen från vårt dressyrpass förra veckan, och idag då promenera.

Han följde lydigt med mig, men visade på hemvägen hur tröttsamt han tyckte det var att jag gick och tjatade i telefon då han snabbt vände sig om och ryckte tag i mitt headset och slet ur hörlurarna ur öronen på mig… Haha, den lille sötnosen har allt en räv bakom örat ibland. Men vad ska man förvänta sig? Han är ju trots allt en töntig fux (;

2 kommentarer till “Kvällspromenad”

  • Anna mars 31st, 2013 20:40

    Du måste sälja den lilla söta ponnyn nu …..

  • Sofia mars 31st, 2013 20:42

    Haha?

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se