Kvällspromenad

2013-03-31 20:07:04 Dagens ridpass (2 kommentarer)

Motionen för Martijns del bestod idag av en lång promenad för hand efter några dagars ridning med bland annat ett väldigt hårt dressyrpass. Igår fick han jogga (och studsa lite i luften, haha) för att få ur sig alla slaggprodukter som han säkerligen hade i kroppen från vårt dressyrpass förra veckan, och idag då promenera.

Han följde lydigt med mig, men visade på hemvägen hur tröttsamt han tyckte det var att jag gick och tjatade i telefon då han snabbt vände sig om och ryckte tag i mitt headset och slet ur hörlurarna ur öronen på mig… Haha, den lille sötnosen har allt en räv bakom örat ibland. Men vad ska man förvänta sig? Han är ju trots allt en töntig fux (;

2 kommentarer till “Kvällspromenad”

  • Anna mars 31st, 2013 20:40

    Du måste sälja den lilla söta ponnyn nu …..

  • Sofia mars 31st, 2013 20:42

    Haha?

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se