Minihögtalare

2013-04-01 13:33:09 Musik, Tips (6 kommentarer)

Vart jag än går så har jag alltid med mig musik, det är något utav det bästa som finns. Tacka den som uppfann Spotify, hur klarade vi oss egentligen innan det fanns? Hur som helst så blir all musik dubbelt så bra (om inte tredubbla) med en bas med i spelet, håller ni inte med mig? Dessvärre kan man ju inte traska runt med en fet anläggning under armen eller trycka ner i handväskan/resväskan – här kommer mitt därför väldigt feta tips in! Jag har testat många mini-högtalare men tycker aldrig att någon är speciellt bra, vilket inte är så konstigt eftersom de är så små och man måste begränsa sig. MEN, så hittade jag den här superdunkande lilla minifräsen!

Den är minimal och lätthanterlig men ger ändå ett sjukt bra och högt ljud med viss baseffekt. I’m in love! Jag köpte min första (den rosa) förra året och den har flitigt hängt med i handväskan hit och dit, land och rike. Den överröstade bland annat större ljudanläggningar i stallarna på Sunshine, och hördes inte bara i vår stallgång kan jag säga… 😉

Igår passade jag på att köpa mig en till, jag måste ju ladda upp till sommaren! Det bästa av allt är att den laddas upp med hjälp av datorn, alltså jag kopplar i den som ett USB till datorn och så laddar den sig. Slipper alltså köpa sketna batterier som är svinjobbigt enligt mitt tycke. Den är dessutom billig – 199 kr. Det är inget aprilskämt (haha) och det är inte heller ett sponsrat inlägg (kanske kändes så i och med att jag lovordade väldigt mycket), men jag är så nöjd över produkten att jag helt enkelt vill ge bra reklam! Finns att köpa här.

 

6 kommentarer till “Minihögtalare”

 • Sofia april 1st, 2013 13:49

  Vart kan man köpa den då? 😀

 • Sofia april 2nd, 2013 22:25

  Kjell o co!

 • L a m i a s . s e april 1st, 2013 14:27

  Nu när jag är i Abu Dhabi och mitt spotify inte fungerar inser jag hur mycket jag älskar spotify. Känner mig helt handikappad utan det! haha

 • Sofia april 2nd, 2013 22:21

  Jag hade dött!

 • Anna Elfstrand - hästblogg april 1st, 2013 16:32

  Oh vilket bra tips, har länge velat ha en minihögtalare men inte vetat vilken som är bäst 😉

 • Sofia april 2nd, 2013 22:22

  Dessa är superduper 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se