Sista stoppet mot Sunshine Tour

2014-01-17 17:47:33 Bilder, Sunshine Tour (1 kommentar)

Men se – jag hade visst missat ett stopp att publicera! 😉

Oj, vad tiden springer ivÀg. I min ÄterberÀttelse frÄn Sunshine Tour har vi hunnit komma fram till vÄrt sista stopp innan vi for vidare och Àntligen nÄdde Vejer De la Frontera nÀstan lÀngst ner i Spanien. HÀr övernattade vi pÄ en jÀttemysig liten gÄrd liggandes mitt ute i Valladolid. Vi kom fram redan innan solen gÄtt ner pÄ eftermiddagen och kunde passa pÄ att lina hÀstarna som behövde fÄ röra pÄ sig efter en lÄng resa.

1 kommentar till “Sista stoppet mot Sunshine Tour”

  • Skvallerhast januari 18th, 2014 00:42

    Kan inte sluta avundas dina inlÀgg, underbara bilder!:)

Skriv en kommentarHej!

VÀlkommen till en av Sveriges fd största hÀstbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 Ärig tjej med rötter frÄn Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av Ären utomlands. Bland annat Turkiet dÀr min pojkvÀn bor.

Som du kanske förstÄtt sÄ Àr jag en hÀsttjej frÄn rötterna, och har Àgt 4 ponnyer genom Ären. TÀvlat ponnydressyr pÄ nationell/elitnivÄ med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 hÀst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tÀvla Ming Mang R, en storhÀst f. 05. Vi klickade fort och tog oss frÄn LA-nivÄ till vinst i MSV:B 2 under nÄgra fantastiska mÄnader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se