Vardagliga bilder

2014-01-31 17:12:04 Bilder, Bildminnen (2 kommentarer)

Inte allt för längesedan, men tillräckligt lång tid sen för inte att kalla det igår. Det här är från i somras när mamma var med mig i stallet när hon hade en ledig dag och kunde passa på att säga hej till Martijn. På schemat för honom stod det jobb på lina för att sedan släppa honom och få ut lite överskottsenergi i ridhuset, det var uppskattat och roligt tyckte Tino. Vilken liten plutt han är ändå, jag tänkte inte lika mycket på det då som nu. Min egna hund liksom!

2 kommentarer till “Vardagliga bilder”

  • Amanda januari 31st, 2014 18:02

    Bara jag som verkligen inte fattar första meningen i detta inlägg?

  • Sofia januari 31st, 2014 18:37

    HAHA jag missade visst ett ”inte” i meningen xd

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se