Tack för ett underbart GHS 2013!

2013-04-28 21:20:52 Bilder, Gennes life (10 kommentarer)

Oj… vart ska man börja? Varför går alltid Göteborg horse show dagarna så fort? Lite sömn varje natt och full rulle varje dag där man blandar allt från att fika, shoppa, se på bra ridning och umgås med härliga människor. Jag önskar att det kunde hålla på i en evighet, helt klart en av de bästa höjdpunkterna på hela året!

Sen kom vi ju till det här med tjejen som skulle ”sluta” med hästar… Helgen har givit 2 enorma saker som gör att det inte riktigt går till så, en gång hästmänniska alltid hästmänniska, typ. Den ena saken är när man shoppar upp över 5 lax på mässan och nästan inte ens har någon häst… sak nummer två håller jag hemlig tills ikväll, då ska ni få höra något BIG! Mässan har haft ett helt otroligt bra utbud i år, bättre än någonsin skulle jag nog vilja påstå. Du kunde hitta allt från benlindor i regnbågens alla färger till över 500 olika träns, märkessaker, dyra som billiga och ja, allt i princip. Som alltid var det montrar med information om olika föreningar, företag och gymnasieskolor. Tråkigt… hehe. Men ja, smaken är som baken och mässan har i alla fall varit helt kanon i alla fall!

Något av det allra bästa med GHS är ju även det med att man stöter på alla, och då menar jag ALLA hästmänniskor som man känner. Dessa ”alla” är inte 10 eller 11 personer, det är över flera hundra personer och jag skojar inte. Så mycket gamla bekanta och vänner som man stöter på exakt överallt men som man vanligtvis inte kan träffa på grund av långa avstånd, det är så underbart. Jag får så dåligt samvete när jag inte kan stå still och prata med alla som man möter så länge som man skulle vilja, men det går ju bara inte när man känner så många på ett och samma ställe, man kommer ju liksom ingenvart. Men det är också då jag tänker över hur evigt tacksam jag är som har så många vänner här i livet! Nåja, inte nog med gamla bekantskaper – nya har skapats och det har varit en helt underbar atmosfär! Vi hästbloggare har slått i hop oss och tjoat runt under alla dessa dagar vilket har varit jätteroligt. Ni är helt underbara allihopa som jag har fått umgås med, tack! Jag saknar er redan…

Några av alla störthärliga människor som jag hängt med under helgen Och så var det ju den där shoppingen, här saknas alla påsar också… sugna på att se mer? 😉

Hur har era dagar i Scandinavium varit, ni som varit där? Har ni shoppat mycket?

10 kommentarer till “Tack för ett underbart GHS 2013!”

 • Daniela april 28th, 2013 21:41

  Jaaa!! Meeeer!!

 • Agnes april 28th, 2013 22:00

  Ja, visa mer!!! 😀

 • Anonym april 28th, 2013 22:17

  Meer! Var inte där så jag är typ desperat att få se vad alla handlade, blir galet avundsjuk men men… Haha!

 • Linda april 28th, 2013 22:29

  Berätta nu då 😀

 • Matilda april 28th, 2013 22:34

  Vann du hästen kanske? Haha 😉

 • P april 28th, 2013 22:56

  5000?! Haha herregud 😀

 • camilla april 28th, 2013 23:40

  Jaa, shoppade loss och min slutsumma var nog i närheten av din (om inte snäppet högre) -huuu! Men asnöjd med grejerna 😀

 • Katarina april 29th, 2013 06:52

  Haha, japp, massa shopping! Fick inte med allt i resväskan (som var nästan tom när jag åkte dit)…

 • Anna Elfstrand - hästblogg april 29th, 2013 09:50

  Det var som vanligt roligt att träffas, även om det kanske inte blev lika mycket som jag tänkt mig på grund av mina klanterier, haha… Ha det så sjukt kul i Norge nu! 😀

 • Nanna Andersson april 29th, 2013 19:15

  Åååh, vilka stövlar blev det? Det var jag och mina två kompisar som var och snackade stövlar med dig i Pioneers monter 😀 Du va riktigt trevlig och liksom ”enkel” om man jämnför med andra storbloggare!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se