Drammen Spring Tour!

2013-04-29 01:14:59 Gennes life (5 kommentarer)

Under bara något dygn så har det blivit turbulens i mitt liv! Jag fick ett telefonsamtal i Fredags em av en vän som är på plats i Drammen på Spring Tour och jobbar, hon undrade om jag var ledig och kunde komma upp så fort som möjligt för att grooma åt en norsk tjej som behöver någon akut. Det kom så snabbt så jag behövde några timmars betänketid innan jag lite senare ringde upp, sa mina krav och att jag kunde komma tidigast måndag morgon. Det var tummen upp och jag bokade snabbt en bussbiljett till Oslo. Har jag nämnt att jag är en impulsiv person!?

Nu packar jag för fullt, imorgon bitti vid 08.45 sitter jag på bussen mot Oslo för att sedan lyckas ta mig med en buss eller tåg mot Drammen och därifrån på något vänster till tävlingsplatsen.

Det här kom så sjukt fort och jag är så jävla nervös, men också så äckligt taggad för att våga ta chanser att faktiskt jobba som frilansande showgroom och framförallt att få lära mig ännu mer! På Sunshine var det 12 banor, här är två så något lättare på en punkt i alla fall… Då hade vi 9 hästar på 2 groomer, den här gången har jag själv 5 hästar först veckan (är två veckor) och 3 andra veckan. Spännande detta! Det kom väldigt passande efter att jag blev ruinerad på GHS i alla fall, haha 😉

NU KÖR VI NORGE, 2 VECKOR!

5 kommentarer till “Drammen Spring Tour!”

 • Annie - ponnyteamets.blogg.se april 29th, 2013 06:55

  Hahaha, den var spontan ^^ Ha det så kul!

 • Daniela april 29th, 2013 09:42

  Wow du är så himla häftig!! Jag skulle aldrig klara av att bara åka iväg sådär, geez 😀

 • geminick april 29th, 2013 10:42

  Åhå! Vilken härlig tur du har! 😀 Eller, det är väl snarare så att du börjar få ut ditt namn kanske? Kul hursomhelst, grattis! Måste vara awesome att få vara med under ett GP och grooma!

 • Katarina Gebart april 29th, 2013 11:27

  Hej,

  Jag behöver enkätsvar från bloggläsare av hästbloggar. Till min masteruppsats undersöker jag produktplacering och marknadsföring på hästbloggar.

  Alla svar jag kan få uppskattas och är viktiga för undersökningen!

  Länken går direkt till enkäten:
  https://www.surveymonkey.com/s/hastbloggundersokning

 • Dressyrparet april 29th, 2013 12:30

  Åhh va spännande 😀 superkul! /Dennis

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se