Årets GHS shopping

2013-04-30 23:03:45 Bilder (3 kommentarer)

Från att ha planerat att inte köpa någonting till att komma hem med mängder av saker… Shopaholic? Ridbyxor behövs alltid i och för sig, det lär ju vara så i alla fall. Stövlar? Ja silvriga hunter blir lätt en favo till vardags och Pioneerna behövs också eftersom mina vanliga stövlar håller på att ge sig. Västen är dock mitt favoritköp, to die for!

3 kommentarer till “Årets GHS shopping”

  • Sandra AW maj 1st, 2013 07:33

    Fina saker. Kram Sandra

  • Anna maj 1st, 2013 14:54

    Men aaaah vilka snygga stövlar!!!!!! Dreglar här ju 😉

  • Amanda - Webrider maj 1st, 2013 16:26

    Åh så fint! Jag vill också shoppa!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se