Norge

2013-04-29 19:57:37 Allmänt (1 kommentar)

Halloj! Hur bortskämd får man bli…!? Det finns Wifi!!! I alla fall på vissa ställen, till och med i mitt stall. Inte som Sunshine Tour precis där folk där hemma undrade om jag verkligen var vid liv eller inte efter min dåliga uppdatering, haha.

Jag har redan när jag kom fram dratt igång mitt jobb och håller nu på att lära känna hästarna. Favoriten hittils är en 14 årig hingst, världens snällaste. Familjen (mor och dotter) verkar också helgulliga, jag trivs redan och ser fram emot dessa veckor!

20130429-164951.jpg

Här är min favorit av hästarna hittils, hingsten colour of love.

1 kommentar till “Norge”

 • Katarina Gebart april 30th, 2013 09:56

  Hej!

  Jag behöver enkätsvar från bloggläsare av hästbloggar. Jag skriver min masteruppsats om uppfattning av produktplacering och marknadsföring på hästbloggar.

  Alla svar jag kan få uppskattas och är viktiga för undersökningen!

  Om man besvarar enkäten har man chans att vinna ett set Catago ”Dressyrskydd”.

  Nedan är en direktlänk till enkäten:
  https://www.surveymonkey.com/s/hastbloggundersokning

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se