Dags att hissa

2013-05-27 21:58:05 Hiss/Diss (3 kommentarer)

– Sommarvädret som i alla fall finns här i Danmark och ryktesvägar har jag också hört att det nog har tagit i ganska fint hemma också med den strålande solen, skönt! Jag hatar regn, storm, blåst, vinter, kyla, you name it.

– Att jag har haft sånt otroligt hela 2013 hittills (peppar peppar ta i trä). Jag har utmanat mig själv och gjort saker som jag aldrig skulle kunna tänka mig innan att jag skulle våga, som att sticka iväg och grooma för allra första gången på en av de större och längre tävlingar du kan åka på!? Hoppning!? Från att vara ett typ, barn, dressyrryttare? Att efter det ha fått en fot in i cirkeln och bli rekommenderad, uppskattad och få nya erbjudanden gång på gång. Sick!

– En ljus framtid för Martijn om allt går som jag hoppas och önskar!

– 53 dagar kvar tills det smäller. Jag vinkar hejdå till Sverige för 2,5 månader. ALANYA ♥

– Att jag har världens bästa föräldrar som alltid ställer upp och framförallt gör det möjligt för mig att kunna ta mina jobbchanser och utvecklas som groom, genomföra min långa resa och boende i Alanya och så mycket mer.

3 kommentarer till “Dags att hissa”

 • Lina maj 27th, 2013 22:10

  vad är lönen som en groom?:)

 • Sofia maj 27th, 2013 22:26

  Det beror helt och hållet på vad du gör upp om 🙂

 • Esther maj 27th, 2013 23:37

  WHooooppppppaaaaaa bara sådär 22 dagar kvar för mig <3 Denna sommaren är våran <3 Vi har taggat i så många månader och snart är vi där 🙂
  Kan fortfarande inte fatta det 🙂

  Tycker du får ta och traska hem till Sverige snart. Saknar dig som fan här. Sen lämnar jag dig den 18 Juni för en månad innan vi ses igen<3
  Puss

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se