Dags att dissa

2013-05-31 15:19:44 Hiss/Diss (2 kommentarer)


– Amarillos nya extremt dåliga verkligen plåga ”sambo” någonting som folk snackar om skall bli årets sommarplåga. Ja, plåga lär den sannerligen att bli. Fram med mer Daddy Yankee, Don Omar, Ralvero och lite sånt stuk istället!

– Bloggare som tyvärr inte har insett hur tråkigt det är att se på enbart mobilbilder eller bilder som är tagna med en dålig kamera och en dålig fotograf. Snea bilder när hästen snubblar fram i trav, hänger i tyglarna och är halvsuddig. En blogg lyfter så mycket mer av fina och välskapta foton, glöm aldrig det. Jag är tacksam över att jag både har bra kameror, kan både ta seriösa bilder (jobbat och jobbar en del som fotograf för er som missat) och oseriösa bilder beroende på vart och hur jag vill att de skall användas, och dessutom ha så otroligt duktiga vänner och familj som kan fota!

– Distans. Det finns en charm bakom distans som gör längtan så mycket mer… spännande? Men det kan också ta så mycket på en beroende på dag, läge och situation. Jag ska inte syfta eller gå in på något speciellt, ni vet säkerligen själva hur olika saker kan vara på distans oavsett vad det är.

– Gröna kläder. Alltså seriöst, varför sätter folk på sig gröna kläder? En grön fleece från Kingsland? Eller gröna ridbyxor? Eller gröna vantar? Då syftar jag på mestadels mörkgrönt men även en del vanlig grönt också. Det är nog den fulaste färgen som finns, och lila. Mintgrönt är fint och okej, men grönt i allmänhet på kläder, nej nej nej.

– Att jag har en bra chans att kunna få ett jobb hos ett känt namn och med en person som jag har nära men är alldeles för osäker på om det skulle funka, kan bli som en karusell pga vissa personer. Tror inte heller jag vill vara fast groom, trivs bra som frilansande… om jag nu kommer att fortsätta grooma, ”tjejen som skulle sluta/ta ett break från hästar”… Men hur som helst så är dissen naturligtvis inte till att jag har chansen att testa, utan att det kommer i fel tillfälle och rör till rejält i mitt huvud.

2 kommentarer till “Dags att dissa”

  • Sara maj 31st, 2013 16:37

    Nu måste du hissa också ;P

  • Sofia maj 31st, 2013 16:50

    Gjorde jag ju här om dagen haha

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se