Ett litet rop från hjärtat

2013-05-30 15:22:55 Gennes life, Grooming (Inga kommentarer)

När man flyger och far land o rike som jag gör så är det svårt att få tiden att räcka till. Till exempel den tiden som att umgås med sin familj och sina vänner. Med en del vänner är kontakten lika stark som alltid oavsett var, när eller hur vi hörs av medan en del långsamt suddas ut lite på vägen. Jag vet att måååånga av mina vänner har koll på mig här på bloggen, oavsett om de erkänner de eller inte. Det är bra för min del eftersom att jag inte kan höra av mig till alla och berätta vad som händer i mitt skenande liv, här skriver jag ut det så folk kan ha koll. På både gott och ont naturligtvis.

Men det jag vill poängtera här är att jag är tacksam över vilka fina vänner jag har. Jag är ledsen över att jag kanske inte hör av mig så ofta som jag borde, kan ses och umgås mycket och så vidare. Men jag vill att ni ska veta att jag tänker på er, allihopa. Från norr till syd, från väst till öst och runt hela jordklotet. I år var GHS en av årets höjdpunkter eftersom jag fick träffa så många saknade vänner, alla på ett och samma ställe. Det blev inte mer än ett hej och lite löst snabbsnack kanske, men det glädjer mig att bara få se ansiktena och känna hur härligt det är att få träffa en go vän.

Jag har verkligen lyckats hitta många av de guldkorn av vänner. Flera av er läser här, ni ser vad jag gör och ni hör av er med ett grattis eller ett medlidande. Jag vill göra detsamma, i alla situationer, men jag måste erkänna att jag är hemskt dålig på det. Inte samma koll… sen att alla inte bloggar kan ju väga in också, då är det ju inte lätt att ha koll, men ändå. Jag finns här för er och det hoppas jag att ni vet. Det går alltid att höra av sig till mig, jag lyssnar. Inga nämnda inga glömda, det är ett stort antal och ni vet själva vilka ni är. Jag älskar er ♥

 

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se