Resultat Danmark 1m

2013-05-31 21:09:55 Tävlingsresultat (5 kommentarer)

Idag packade jag och Eva på var sin häst på stora lastbilen och begav oss iväg till en tävling. 1 meter på gräsbana var min klass och jag startade en 5 årig turbohäst som jag ridit några gånger. Målet med den här är bara att lära sig och få rutin på att tävla. Det gick så in i h*lvete fort och jag fick verkligen rida med både skänklar och huvud. Tyvärr ett pet på första, lite oförsiktig där vill jag nog påstå men resten var bättre språng och jag är väldigt nöjd över både hästen och min egen ridning. Jag kom tillbaka bra och tvingades sitta tillbaka på baken och lägga bättre distanser samtidigt som jag behöver passa så att han hoppar. Han är lite smått osäker men hoppar det mesta när jag stöttar upp, teamwork liksom.

Så jäkla synd att vi glömde videokameran… och vanliga kameran dessutom. Ingen film idag alltså.

Imorgon debuterar vi 110 och jag är så taggad men kan inte riktigt fatta det. Vad händer? Önska oss lycka till!

 

5 kommentarer till “Resultat Danmark 1m”

 • Maja maj 31st, 2013 23:51

  Lycka till imorn!!

 • Sanna juni 1st, 2013 00:16

  Blir så glad av att följa dina äventyr!
  Återupplever min egna tid som groom och det är så härligt 🙂

  Lycka till i morgon!

  Ps. Jag är 32-år och tvåbarnsmamma, får man läsa din blogg då 😉 ? Ds.

 • Sofia juni 6th, 2013 11:29

  GUD vad roligt! Du är så välkommen som så 32 eller 100! 😉

 • Vilma juni 2nd, 2013 00:30

  Åh vilken fin häst! 😀
  Jag har ett önskeinlägg, jag vet inte om du kör på sådant men om du gör det vore det guld värt att läsa och roligt med! Du har ju varit riktigt framgångsrik på ponny och jag undrar vad du tänkte på när du debuterade LA:1 med Martijn? Vad du tänkte på under programmet och så vidare? Jag ska nämligen debutera min första LA nästa vecka på en mindre rutinerad ponny och skulle verkligen vara roligt att läsa om någon annans debut 🙂

 • Sofia juni 6th, 2013 11:28

  Åh, jag har inte sett den här kommentaren för än nu… jag vet inte om jag hinner få ihop ett inlägg i tid tyvärr, men kanske ändå är en bra grej om framtiden!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se