Visste ni att…

2013-06-05 21:03:24 Allmänt, Tips (3 kommentarer)

… man får tävla med benlindor i dressyr här i Danmark? Det är alltså tillåtet att använda benlindor på banan. Extremt smart att då välja vita benlindor eftersom att hästens steg ser luftigare och allmänt bättre ut!

3 kommentarer till “Visste ni att…”

  • Matilde Brandt - Livet med drømmefrieseren juni 6th, 2013 01:37

    Oi, så rart! Ante ikke at det var lov, er jo forbudt i Norge og. Men litt dumt da, man kan skjule ting inni der etc, og generelt synes jeg det er ”renere” når hesten ikke har noe beskyttelse på beina. Synes ikke det bør være lov, ikke i dressur! 😛

  • Sofia juni 6th, 2013 11:26

    Haha, ja jag håller med dig!

  • Therese juni 6th, 2013 13:18

    Jupp upp till och med alla la, vita boots fram är också standard 🙂 har jobbat som groom i två danska dressyrstall 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se