Det där med att hinna blogga

2013-06-11 22:47:04 Allmänt, Gennes life (Inga kommentarer)

Ibland så rinner tiden iväg lite för fort, men det är väl ingen nyhet antar jag? Önskar att jag själv vore en dator som kunde uppdatera min blogg var femte minut, men det går ju tyvärr inte. Jaja, min uppdatering är i alla fall väldigt bra med tanke på hur mycket jag jobbar och dessutom varje dag i veckan, tycker ni inte det?

Igår hade vi en supermysig dag, både efter vår lilla vilse-i-danmark-tur när vi skulle hem från Billund och på kvällen/natten. Vi körde en liten hemmabar (med mycket som bara prydnad) som gav underbart umgänge, skämtande och musik för hela slanten med bara mig, Johanna och Jossan utanför vårt hus. Eftersom alkoholen är mycket billigare här än hemma så passade vi på att skoja till det med en del goda drinkar. Baileys, malibu & mjölk är en hejare kan jag nämna för er sugna. Men jag hoppas att ni är över 18 fyllda år i så fall, annars är det bara att låta bli.

Ja, det var en mysig och inte allt för kall kväll och natt. Som vanligt åkte datorn fram och en del Alanya-filmer spelades upp bara för att få in en tagg-feeling inför kommande månad… Åh vad jag längtar, nästan lika mycket som långa uppesittarkvällar med underbara vänner en sommarnatt i vanliga Sverige. Fast här i Danmark var det inte helt illa heller, som jag nämnde var kvällen störtskön, det enda störande var att det stank koskit….

Dessa cider var ju bara hur fräcka som helst, vi köpte på oss en del för att bara ha som utpynt hemma, haha.

En av världens absolut finaste vänner, tacka gud att jag fick lära känna henne <3

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se