Resultat från 1m 21 & 22/6

2013-06-23 20:36:12 Tävlingsresultat (4 kommentarer)

Under fredagen drog vi iväg tidigt på morgonen för att ta oss till tävling. Jag startade fyraåringen Hope som jag ridit lite mer nu det senaste när jag har haft alla hästarna i nästan två veckor. Hon har varit duktig och fin tidigare, men har under några månader nu varit helt bakom flötet. MEN – nu är hon tillbaka på rätt bana igen och går som en klocka ärligt talat, det visade hon i helgen!

Resultat fredagen: Ett ner i första klassen 1m som var en clear round, i andra 1 metern som var en vanlig klass var vi nolla och fick till och med en 3:e placering på det hela!!! Vem var gladast tro, jag eller Eva?

Hon kändes så ärlig och lyssnade otroligt bra på mig. Ville jag sätta tillbaka henne, ja då lyssnade hon, och ville jag ha fram henne lite så svarade hon även på det. Ingen tveksamhet på hinder överhuvudtaget och hoppade med stort scoop. Hennes bakben är inte illa pinkade, och jag flög nästan som en vante vid några extrema språng, haha.

Resultat lördag: Tyvärr föll sista bommen i grundomgången, 1m. Den här rundan var rakt av utbildningssyfte, eller ja, Eva ville att jag skulle ta tillbaka henne mycket eftersom problemen med henne under flera veckor har varit att hon bland annat dragit iväg och stängt totalt av. På en linje som var ville Eva att jag skulle få in 6 galoppsprång, så mycket skulle jag ta tillbaka. Jag sa, vad händer om jag får in ännu fler då? Det kommer hon inte kunna få var svaret. Evaaaaaaa 😉 Tro tusan vi fick in 7, haha. Lilla tjejen är väldigt lyhörd och uppmärksam igen, inte alls knäpp längre. Hon behövde säkerligen dessa mer inriktade dressyrveckor! Så även om jag tyckte att jag kom i botten på många hinder (eller ja, väldigt nära åtminstone) och inte fick ett flyt så var Eva väldigt nöjd över rundan och har berömt mig för att det var en perfekt runda utbildningsmässigt, så det är jag glad över!

Tyvärr fastnade vi inte riktigt i rätt sekund av den enda bild som togs när jag red… haha

4 kommentarer till “Resultat från 1m 21 & 22/6”

 • Två 13 åriga tjejer juni 23rd, 2013 20:51

  Hejhej!

  Vi har startat en facebookgrupp med namn “Dissa Rökning 2013″ , eftersom vi tröttnat på att fler och fler unga förstör för sig själva och andra genom rökning. Förebilder behövs för att få andra att lyssna och du verkar vara en positivt påverkande person. 🙂
  Skulle vara kul om du kunde uppmärksamma vår grupp –> https://www.facebook.com/pages/Dissa-r%C3%B6kning-2013/150256145162589

 • Eva juni 24th, 2013 14:31

  Sofia! Du var så GRYMT duktig!! Båda dagarna!! Söndag red du som en PRO unghästutbildare!! Jag är så STOLT! Kram <3

 • Sofia juni 24th, 2013 19:20

  <333

 • Mariama juni 25th, 2013 09:29

  fina bilder! 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se