Bortglömda tävlingsbilder

2013-06-28 12:52:56 Bilder, Grooming (3 kommentarer)

Här är bilder som aldrig har blivit visade, från min andra tävling här i Danmark som jag och Eva åkte iväg på själva med stora lastbilen och tre hästar. En till mig, två till henne. Jag hade det så sjukt roligt med lilla svartisen!

Jag och pollen inne på banan, tjusigt värre va? Jag fick på mig Evas sjukt lilla kavaj, trodde aldrig att det skulle gå!

стоматология в москве

3 kommentarer till “Bortglömda tävlingsbilder”

 • Mia juni 28th, 2013 16:45

  Hej Sofia!!
  Har precis upptäckt din blogg, gryyyym!!! Har läst darios länge men börjar verkligen
  Tröttna på den, så jag är så glad att jag har hittat hit!! Fortsätt fortsätt!
  Kram 🙂

 • Sofia juli 1st, 2013 11:57

  Men hej! Vad kul att höra att du hittat hit, du är så välkommen! Kram

 • Elin juni 28th, 2013 21:37

  Åh vad jag blev tävlingssugen, haha!;)

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se