Back to reality

2013-06-30 15:27:42 Bilder (1 kommentar)

Kvällen igår var bara helt förstörd och jag är dödstrött, besviken och arg men vad gör det när man har världens härligaste ponnyplutt som väntar i stallet idag? Ikväll ska jag dessutom dra en sväng förbi Bellas stall för en dejt, ser jag fram emot. Nu ska här svettas och plågas med en fotograf i högsta hugg! Förvänta er härliga somriga ridbilder på världens absolut finaste lilla guldponny!

20130630-221838.jpg

1 kommentar till “Back to reality”

  • Linda juli 1st, 2013 01:51

    Fin liten pålle 🙂 Vad är det för nån (ålder, ras, stam och vad har den gjort) 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se