Iphoneskin

2013-07-31 19:20:32 Allmänt (Inga kommentarer)

Den här ursöta skinnet fick jag på posten precis innan jag åkte till Alanya. Den sitter nu fastklistrad på min telefon och kan glädja mig varje gång jag lyfter luren med min fina vita ponny på! Skinnet kommer från Caseapp och går att beställa hem. Leveransen är väldigt snabb likaså kontakt med företaget om man så behöver. Även förpackning har varit bra de gånger jag har fått hem produkter.

Om ni också är sugna på ett skinn så kan ni klicka in här för att komma direkt till skinn-beställning 😀 Anger ni koden ”gennes” så får ni 20% tom 11/8 på caseapp!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se