Knoppar i alla dess former

2014-01-12 23:33:24 Bilder, Sunshine Tour (3 kommentarer)

Tja, har man varit på flera stora internationella tävlingar så har man fått se både det ena, det andra och det tredje. Något som jag tyckte var roligt att spana på mer än utrustning var många av de friserade hästarnas knoppar. Alla ideal som finns var säkerligen på plats på Sunshine Tour. Men hit åker ju också många från länder nerifrån och det blir en salig blandning. Knopparna kunde vara tjocka, tunna, ligga ner eller stå upp. Dem kunde peka hit och dit eller varför inte dela manen och göra knoppar på båda dess sidor? Spännande må jag erkänna! Snyggast utöver mina flyingeknoppar var möjligtvis de superrunda små.

Nu hade jag ju tyvärr inte tiden att ta speciellt mycket bilder, men här kommer några exempel. Först ut mina!

IMG_3628DSC_0489

3 kommentarer till “Knoppar i alla dess former”

  • Johanna januari 13th, 2014 09:09

    Måste bara säga att jag älskar din blogg!! Oavsett om du skriver om knoppar eller utelivet i alanya!! Keep up the Good work :))

  • Sofia januari 13th, 2014 09:20

    Haha åh, vad glad jag blir! Tack 😀

  • Nina Fyrman - ny blogg januari 13th, 2014 09:37

    Kan inte du ge lite tips inför hästskötarexamen? Antar att jag inte är ensam om att försöka mig på den snart. Var du nervös? Vad hade du förväntat dig/hur var det osv 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se