This shit about food

2013-07-27 16:10:42 Alanya (3 kommentarer)

Igår vid 14-snåret åt jag frukost som bestod av yougurth o flingor. Vid kvällstid bestämde sig några av oss för att faktiskt äta MAT, bakismat vilket resulterade till älskade Burgerking. För er som ska besöka Turkiet för första gången – ät på Burgerking och beställ pommes med majonäs. Det är nog världens godaste ärligt talat. Hur som helst så beställde vi för mycket, vi var för hungriga att vi inte orkade läsa menyn utan tog snabbt ”whopper meny”, såklart. Vi skulle ju haft junior… Jag har nog aldrig tryckt i mig så plågsamt som igår – och mådde så jävla illa efteråt. Magsäcken har ju blivit mindre eftersom vi aldrig orkar äta, och att då pressa ner världens största hamburgare, världens största cola (de har ju 1 liters muggar här) och världens största pommes var fan ingen hit. Att jag har mat-ångest och inte kan lämna mat heller är ju inte goaste sitsen just då. Men vi överlevde, allihopa och behöver ju inte äta på säkerligen en hel vecka till!

Det kommer nog att vara världens skönaste när man väl är hemma i vinter igen, att komma in i bra matvanor, regelbundna tider och att träna! Kroppen har på dessa ”viloveckor” från jobb redan tappat sjukt mycket muskler och slim. Efter mina sista veckor i Danmark hade jag fått synliga och märkbara muskler, de finns inte längre. Suck!

Nu är vi på väg ut för att fixa några småsaker. Tur att vi inte rinner bort av värmen =)))))

3 kommentarer till “This shit about food”

 • Jenny juli 27th, 2013 20:55

  Åh herre.. 1 liters muggar?! Hahaha förstår att ni blev mätta som tusan! Ha det så fortsatt bra 😀

 • Mathilda juli 28th, 2013 09:09

  Åååå, alltså fan, jag är ju hemma nu, känns inte bra alls, vill tillbaka. Kommer fan ta en vecka innan jag återhämtat mig och kan börja se det fina i sveriga igen. Känns sådär när det ösregnar alltså :CC
  Dessutom kommer jag fan aldrig mer vilja gå ut i Sverige igen, så jävla tråkigt!!! Buhuhu, fan vad jag gnäller, ta vara på tiden Sofia!!!
  Kram

 • Anonym juli 29th, 2013 12:06

  hahaha, magsäcken kan inte krympa

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se