Bazaaren

2013-07-28 13:05:56 Allmänt (Inga kommentarer)

Här om dagen tog vi oss till bazaaren (turkisk marknad) för att shoppa grönsaker och frukt. Det är hetsigt som bara tusan, folk skriker o tjoar överallt och det är näst intill omöjligt att ta sig fram. Dock är det hemskt billigt så ändå värt det. Såhär såg det ut en liten del av den stora marknaden:

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se