Charmerande

2013-08-26 17:21:55 Alanya (5 kommentarer)

Som pro-badare hos favostället slipper man inte undan att hamna på otroligt vackra och smickrande bilder. Även umgängeskretsar runt om kan klicka mindre medvetna bilder när man minst anar det, som man senare får se på te x fejjan. Jaja, är man på semester så är man och då är det bara att le. Såhär brukar det se ut på dagarna…

5 kommentarer till “Charmerande”

 • Sari augusti 26th, 2013 17:57

  WOW Sofia ! Eğer kilo kız bir sürü GART var!;-)

 • Sofia augusti 26th, 2013 19:10

  Förstod inte hela det där mene…

 • Sari augusti 26th, 2013 19:52

  Kunde du inte turkiska;-)

 • Sofia augusti 26th, 2013 20:26

  Jag kan många ord men självklart inte böjningar meningsmässigt 🙂

 • lisawho augusti 26th, 2013 23:08

  Hej! Har du några tips på bra, fräsha, billiga hotell nära kleopatrastranden? Tacksam för svar (till min blogg). Kram!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se