Uppdatering från Martijn

2013-08-27 12:04:15 Allmänt (1 kommentar)

Jag får uppdateringar från Frida och hennes familj om hur det går för Martijn. Vad jag förstår det på dem så älskar dem verkligen min lilla kille och det går framåt för ekipaget. Martijn har blivit bra kompis med deras andra små ponnyer och verkar även han trivas bra i sin nya bekantkrets. Det värmer en mors hjärta… hehe 😉

Det ska bli så spännande att få träna och krama om ”mitt” ekipage när jag når svensk mark igen framåt vintern!

1 kommentar till “Uppdatering från Martijn”

  • MalinKalin augusti 27th, 2013 21:36

    Härligt att han trivs så bra 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se