Uppdatering från Martijn

2013-08-27 12:04:15 Allmänt (1 kommentar)

Jag får uppdateringar från Frida och hennes familj om hur det går för Martijn. Vad jag förstår det på dem så älskar dem verkligen min lilla kille och det går framåt för ekipaget. Martijn har blivit bra kompis med deras andra små ponnyer och verkar även han trivas bra i sin nya bekantkrets. Det värmer en mors hjärta… hehe 😉

Det ska bli så spännande att få träna och krama om ”mitt” ekipage när jag når svensk mark igen framåt vintern!

1 kommentar till “Uppdatering från Martijn”

  • MalinKalin augusti 27th, 2013 21:36

    Härligt att han trivs så bra 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se