#Yalla kompis

2013-08-31 16:46:23 Alanya, Filmer (5 kommentarer)

Alltså, kolla in den här urfräcka lillkillen! Han är en av släktingarna till min väns pojkvän vilket också fler av dem andra på filmen är. Här om dagen firade vi födelsedagsfirande på släktens resturang (Marco polo som jag förövrigt kan rekommendera för deras underhållning o trevlighet) och fick därmed se en del kul saker.

Den lilla killen är redan igång vid 12 års ålder, det är galet. Snacka om skillnader mellan land och befolkning…

 

5 kommentarer till “#Yalla kompis”

 • linda september 4th, 2013 10:20

  Har du fått bilderna jag och min kompis tog med dig på los Angeles?:)kr

 • Sara september 5th, 2013 00:09

  Haha shit vad duktig !!

 • Anonym september 6th, 2013 08:07

  Ska du lägga ner bloggen?

 • Sari september 6th, 2013 14:09

  Fortsätter på ovanståendes kommentar, du kan lika väl lägga ner bloggen du lär ha tappat en hel del läsare. Du som
  var så lyrisk och skrev varje dag om alanya resan du skulle göra, att vi skulle
  få följa dig och du skulle uppdatera flitigt. Come on du hade aldrig behövt skriva så. Jag bor i Ljungskile och vet mycket väl vem du är utanför bloggen då vi har haft gensamma vänner, jag jag följt dig flitigt sen stallet.se tiden, har aldrig tagit mig tid till att läsa nellie eller linns blogg då du alltid utstrålat så vanligt och inte är
  högfärdig på något vis. Men nu klickar jag in på både nellies och linns bloggar dagligen. För går man in på gennes.se så tyvärr är det aldrig uppdaterat. Trist! Trodde på dig, och din vardagliga,äventyrsfyllda blogg. Ta åt dig!

  / besviken bloggläsare! 🙁

 • Julia september 7th, 2013 15:29

  Fin blogg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se