Gästinlägg

2013-09-17 13:34:40 Alanya, Gästbloggare (3 kommentarer)

Hallå där!

Nu har vi äntligen anlänt, Alexandra och Hanna aka trumpsta mothafuckers. Sofia bad oss att kirra ett inlägg angående våra första intryck av Alanya. Det är vår första gång i staden och vi båda hade stora förväntningar på grund av allt positivt som Sofia berättat. And let me tell you, hon hade inte fel. Sol, bad, fest och trevliga människor, ja tack!

Tur att vi är här med Sofia då hon känner var och varannan människa som man går förbi. Turkiska ord kastas hit och dit, vi nickar och skrattar lite trots att vi egentligen inte har en aning om vad som sägs. Trots upprepade lektioner i turkiska så är det enda ordet som verkligen fastnat ”git” (betyder stick). Fantasifulla tjejer som vi är så tänker vi ”gitta broshan” och så var det problemet löst.

Sofia är en bra värd, hon städar var 10:e minut och golven skiner så fantastiskt. Dock har vi en känsla av att hon tycker vi är lite smutsiga om fötterna och att vi sprider ut oss för mycket. Men det kompenserar vi med kramar, smicker och svenskt lösgodis.

Två dagar spenderade i fantastiska Alanya, 12 more to go. Vi återkommer med ännu en lägesrapport längre fram, kan tänka oss att ni redan längtar. Nu lagas det mat, musiken pumpas och utgången börjar så smått att vara på ingång, maaaaagiskt!

Puss och kram /Alex & Hanna

3 kommentarer till “Gästinlägg”

 • Esther september 17th, 2013 21:04

  Jag saknar allt så in i helvete. Redan tröttnat på vara hemma. Blir ju seriöst helt galen här hemma. Kan säga, min vinterjacka är redan framplockad och halsduk. Fryser som fan här.

  Vart är alla goda drinkar och vart är turkarna? Jag ser inte något av det här hemma. Tror jag är på fel ställe.

  Men hoppas ni har det bra utan mig. Puss min älskade Turkbrud <3

 • Klara september 21st, 2013 11:36

  Hej!
  Jag ska åka till Alanya imorgon och ska bo på Alaiye spa och resort, jag undrar vart är själva city? Finns det bra shopping och i så fall vart? Vart är det roligast att gå ut? Tacksam för svar!

 • Sofia september 21st, 2013 15:00

  Hej! City är framförallt från Harbour (Hamnen) och drar sig ner mot Kleopatrastranden o en del mot östra. Alla klubbar ligger nederst i Harbour, några lite mer mitt i. Nu är det tomt på de flesta ställen, men Robin Hood, Queens Garden och Istanbul samt Havanna har en del bra drag fortf!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se