Fler bloggläsare i Alanya

2013-09-21 20:53:51 Alanya, Bilder (1 kommentar)

För några veckor sedan träffade jag ytterligare ett gäng bloggläsare, härliga tjejer som det klickades bilder med, kanske inte helt förvånande att det var i närheten av LA (; Serkan hängde med på en sväng han också godingen!

1 kommentar till “Fler bloggläsare i Alanya”

  • Sabinah september 22nd, 2013 11:46

    hahaha.. shit vilket drägg jag ser ut att vara! men galet vad jag saknar alanya 🙁

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se