The world’s best mom

2013-09-24 20:52:27 Alanya (3 kommentarer)

Igår landade planet i Antalya och några timmar senare körde transfern in på min gata. Min mamma har för första gången kommit till Turkiet och får äran att bli guidad runt underbara Alanya av ett äkta fan. Nej men som sagt, igår kom hon och vi tillbringade eftermiddagen tillsammans med en trevlig runda ute där jag visade runt halva Alanya. Vi avrundade med en god middag på Old Istanbul Steak House som har både god mat och extremt stora portioner. Härlig personal dessutom som jag ibland tar sällskap med mot klubbarna när jag går ut lite senare på natten (runt 01-snåret) då dem brukar dra sig också efter stängning av restaurangen.

Värmen här är behaglig på dagarna numera, inget söndersvettande bara man stiger utanför dörrarna. På kvällarna har jag dock börjat frysa, vi har ca 23 grader och långbyxor/långärmad tröja går att använda. Dock gör jag det inte, det får bara inte ske. Däremot har jag börjat att sova med täcke och ibland drar jag faktiskt igen balkongdörren. Hur fan ska jag klara av Sverige?

Nu ska jag fortsätta att trycka i mig svenskt lösgodis, lyssna på världsmusik och hälla i mig några glas. Ikväll är en kväll som alla andra, vi gör det vi är bra på. Partymood är #on. Ångesten har förövrigt börjat krypa upp ändå till halsgropen och jag har redan släppt några tårar. Snart avslutar jag världens bästa sommar…

  Jag & mamsen från idag ♥

3 kommentarer till “The world’s best mom”

 • Sari september 25th, 2013 07:07

  Fina! En liten sen fråga. Du Sofia, har du nånsin funderat på att anmäla dig till programmet spårlöst, bara för att se vart dina rötter kommer
  ifrån och varför du ser ut som gör? Du och din mamma på bilden är ju inte lika. Funderar du inte på den här frågan ofta? Det hade nog jag gjort. Finns det en chans att hitta dina biologiska föräldrar eller släkt? Jätte nyfiken.

 • johanna september 25th, 2013 10:16

  hahaha är de nu man ska säga att det snöat vars jag bor? 😉

 • Sara september 26th, 2013 16:47

  Jaa här var det -1 imorse… Lagom avis på eran värme haha!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se