Ett sista försök

2013-09-28 12:59:03 Alanya (2 kommentarer)

Musiken dunkar, solen skiner och allt är som det ska. Nästan. Bortsett från mina tårfyllda ögon och känslosamma sinne. Imorgon vid 22 stiger jag i min transfer och börjar en lång resa hem, nattliga flyg och väntetid i Finland. Måndag 12.20 landar jag i kylan och kommer vara krossad.

För att göra det bästa av det hela kommer jag att direkt från flygplatsen åka till Kungsbacks och krama om alla mina goa vänner som är kvar på SRG, i år är det bara treorna jag känner… Sjukt hur fort tiden går, dem var små ettor när jag gick i skolan. Eftersom Martijn bor i närheten så svänger jag förbi där och kramar om Frida o pussar på mitt hjärta! Så fort jag kommit hem kommer Esther och sover hos mig, jag kommer inte klara av att sova själv. Dessutom har vi ju inte bara de två senaste veckornas drama när jag varit här utan Esther att prata om, utan allt om världens bästa sommar att börja sammanfatta…

Nu ska jag försöka få lite färg det allra sista och mentalt förbereda mig för att ikväll göra en bra sista kväll och krama hejdå till alla underbara människor.

20130928-135856.jpg

2 kommentarer till “Ett sista försök”

  • Erika september 29th, 2013 08:01

    Du måste komma förbi här då när du kommer ner!!!!♥

  • madde oktober 2nd, 2013 23:14

    Härligt att du e te backa 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se