Svensk mark

2013-09-30 20:06:23 Allmänt (1 kommentar)

Svensk mark är nådd och se vilka jag träffar på just nu! Visar mer imorgon… 😀

20130930-182516.jpg

1 kommentar till “Svensk mark”

  • Ida oktober 1st, 2013 09:13

    Hej! Jag kom förra veckan hem från Turkiet, Icemeler.
    Jag undrar hur mycket turkiska du lärde dig under tiden du var där nere? Jag har själv funderat på att göra som du när jag blir lite äldre.
    Superhärlig blogg, kram! Svara jättegärna i ett inlägg 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se