Schockemöhle & Eskadron säljes

2013-10-03 16:21:58 Köp/Sälj (Inga kommentarer)

Eftersom jag inte har någon användning utav flertalet av hästsaker längre så tänkte jag avveckla garderoberna från det! Orange dressyrschabrak storlek full från Schockemöhle och matchande benlindor från Eskadron. 550 kr inkl. frakt!

Kontakta mig på [email protected]           SÅLT!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se