Utrensning av hästsaker

2013-10-03 22:59:34 Allmänt, Köp/Sälj (Inga kommentarer)

Jag har enormt mycket hästsaker att sälja, både utrustning till häst och kläder till ryttare. För att underlätta har jag skapat ett öppet album på fb där ni mer än gärna får ta er en titt! Det kommer att fyllas på kontinuerligt. Bland annat har jag några av dessa ursnygga pannband att sälja – Klicka här för att komma dit! 😀

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se