Världens bästa häst

2013-11-22 14:11:53 Tips (Inga kommentarer)

Årets bästa julklapp till en hästtokig tjej eller kille kan ju vara den här boken, hela 44 sidor tjock med – Världens bästa häst! Vem har inte läst tidningarna ”Min häst” som liten eller i nuvarande stund och älskar alla fina illustrationer av hästar? Författarna till den här boken är med text Ann Hammarlund och illustration av Lena Furberg.

Efter att jag fått hem boken så känner jag en besvikelse över att jag inte har någon häst kvar längre överhuvudtaget. Det är så mycket roligt att fylla i boken, och framförallt är den hjälpsam att hålla koll på diverse saker. Te x vad som rör min hästs foder, hovslagare, normaltemperatur, ja allt sånt. En ”kom ihåg – bok” men så mycket finare och roligare!

Du behöver inte heller ha en egen häst, utan det kan gott vara foderhäst, ridskolehäst. Ja, din favorithäst helt enkelt! Jag delar med mig av lite bilder från boken, men allt för mycket vill jag ju såklart inte avslöja:


Det här tycker jag är skitkul – att kunna dokumentera vad hästen gjort som yngre, just kvalitéerna, bruksprov och så vidare!

Ja, boken sträcker sig från början till slut med roligt och bra innehåll att med lätthet kunna fylla i. Jag vet vad jag kommer att ge i julklapp till mina ponnytjejer i alla fall 😀 Den finns att läsa mer om och att köpa här!

Levitra With Dapoxetine

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se