Träningsbilder

2013-10-28 22:29:45 Bilder, Grooming (3 kommentarer)

En av mina småtjejer som trimmades för Robin i onsdags. Tillsammans med mina härliga norska väninnor så red jag båda mina med deras olika hästar. Den här gången hoppade denna mycket bättre än senast, eller framförallt, jag hade en bättre ridning. Det tar sin lilla tid att komma tillbaka, framförallt när jag nu normalt sett faktiskt inte är en hoppryttare. Men jag har otroligt roligt när jag får lov att hoppla häst också, nostalgi från 11-års åldern när man var hoppryttare 😀

3 kommentarer till “Träningsbilder”

  • Therese oktober 29th, 2013 06:58

    så fina! 🙂

  • C oktober 29th, 2013 14:25

    Tycker det är så kul att följa dig i hopplivet nu när man har varit så van vid dressyren 😀

  • Rebecka november 2nd, 2013 19:03

    Så himla kul att du börjat hoppa igen, du har alltid varit en förebild för mig i dressyren men du har en grym hoppsits också! 🙂

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se