Dagens outfit

2013-10-27 12:43:29 Bilder, Dagens outfit, Grooming (2 kommentarer)

Någon var nyfiken på vilka ridbyxor det är jag rider runt med när jag har en stor logga på ena benet – det är Tyras härliga byxor, och som svar på ännu en fråga så finns dem i fler färger. De blåa föll dock mig bäst i smak! (Och ja, vi har typ haft lite översvämning i stallet för er undrande.)

2 kommentarer till “Dagens outfit”

  • Micke oktober 27th, 2013 22:35

    Grymt snyggt!!!!!!!

  • Emelie Philipsen! oktober 28th, 2013 18:14

    Dom ä ju så sjukt snygga!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se