Jumping 4 yrs old mare

2013-10-27 10:05:30 Filmer, Grooming (Inga kommentarer)

Här kommer en runda från onsdagens hoppträning på fyraåringarna! Vi startar med härligheten som jag red mycket tidigare i år när jag var nere och jobbade några veckor här. Tyvärr har hon inte blivit riden så mycket och väl som önskat när E har haft så många hästar och ingen som kunde ta några åt henne, men hon börjar komma tillbaka sakta men säkert dag för dag. Den här träningen gav bättre resultat än senaste dessutom tycker jag – inte minst troligen för att jag själv kommit lite mer in i det efter att ha varit igång med ridningen i snart 2 veckor.

Men ha fortfarande väldigt mycket förståelse över att jag har det skitjobbigt – i och med att jag inte har kondisen, lite suddig känsla och framförallt när det kommer till hoppningen att ha haft ett sånt långt avbrott från ridningen så gör sig avståndsseendet äckligt svårt för mig. Pluset är väl att jag funkar bra med unghästar och är kall på hinder! Hinderhöjden ligger på ca 1m.

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se