Krullikrull

2013-11-30 14:22:02 Bildminnen (3 kommentarer)

Känner ni igen den här godingen? Jag smälter!

3 kommentarer till “Krullikrull”

  • Sofia november 30th, 2013 17:15

    Åååh, vad fin han är! 🙂

  • Sofia :) november 30th, 2013 17:23

    Åhh vad gulligt! 🙂

  • Julia Stagmo november 30th, 2013 18:57

    Hej! Idag var jag med Julia och Mahjong ute i skogen. Han va så himla pigg och rolig! Gick och frustade och blåste, svansen rätt upp och öronen spetsade och med på minsta vink. Han är verkligen en riktig goding!!!! Kram Susanne

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se