Plus & Minus

2013-11-30 16:22:44 Allmänt (Inga kommentarer)

+ Att det snart är nytt år – nya möjligheter, som alltid!

+ Att jag har så många fina vänner runt om mig. Finns dem inte i huset bredvid så finns dem alltid på telefonen eller nätet. Mina vänner är utspridda över hela världen men de finns alltid där, jag älskar dem dem/er!

+ Möjligheterna som jag får till olika jobb. Istället för att behöva gråta blod över att jag aldrig hittar någonting som skulle passa mig, så får jag istället tacka nej till flertalet erbjudanden, både super, bra och mindre bra.

+ Min hy har äntligen börjat lugna sig, den stormade och blev totalt galen när jag kom hem genom att få utslag i hela ansiktet och halsen. Jag blev såklart förskräckt i och med att den inte varit så dålig på några månader trots att jag alltid haft väldigt otur och har dålig hy, men detta var bara för mycket. Jag insåg att vår ena katt sov hela dagen och natten hos mig precis när jag kom hem, o därmed bytte jag sängkläder nästan direkt. Det hjälpte! Lite kattallergi har jag, men jag trodde inte att det märktes…

+  Frida & Martijn! Dem måste ju vara ett av de allra största plusen! ♥


– Att jag är så hemskt dålig på att komma på plus och minus saker. Det vore ju inte så jättesvårt egentligen tycker man ju, det är ju bara att tänka på bra och dåliga saker? Men tro tusan att det är svårt!

– Jag måste ju erkänna att jag saknar hästarna en hel del. Alltså, att ha mina egna hästar att satsa och trimma på. Framförallt att få förbereda sig för att tävla! Jag är ju en tävlingsmänniska från topp till tå och har alltid varit, och därmed kommer alltid att vara antar jag. Jag vill tääävla!

–  Det här med att man inte kan göra allt som man vill, utan många gånger eller mestadels måste välja. Jag försöker alltid att kunna göra alla saker jag vill, men det är inte så lätt eftersom det ena ofta utplundrar det andra.

Fortfarande det här med vädret. Nu har vi ett bra väder utan regnslask och utan snöblask. Men det är fortfarande fel väder, jag vill året runt ha strålande sol och minst 25+.

– Att jag inte är miljonär, antar att jag inte behöver utveckla mig mer än så!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se