Godmorgon 30 November

2013-11-30 12:51:57 Allmänt (Inga kommentarer)

Sista dagen på denna månad, huuuuur sjukt!? Imorgon startar vi på månad 1 av 6. Det är alltså ett halvår, sex månader kvar tills Maj månad. Vad betyder Maj månad då? Jo, det betyder ”nu drar jag”. Mitt andra hem, Alalanyaa

Kvällen igår tillbringades med min fina vän Fia, tillsammans med godis, musik och nätet. Med det lilla materialet kan man förgylla en hel kväll väldigt lätt, visste ni det? Om inte, testa. Mycket skitsnack och kraftiga diskussioner om allt mellan himmel och jord, alltid lika härligt när man har många gemensamma intressen och situationer!

Vi vaknade upp för inte allt för länge sedan och det första jag gjorde var att tvinga Fia att ringa två butiker åt mig för att checka om någon av dem har kvar den jacka jag söker. Självklart inte, men det kommer troligen in senare. Super, bara den att jag hade behövt att ha min jacka nu. Jag har ju mina hemliga projekt i gång som alltid, så att säga.

Nu – frulle!

20131130-125117.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se