Morgonpromenader – Sunshine Tour 13

2013-12-06 11:30:13 Bilder, Sunshine Tour (Inga kommentarer)

En självklarhet varje morgon var att promenera med våra hästar. Eftersom de under flera tävlingsveckor enbart får stå i sina boxar utöver sina ridpass naturligtvis då inga hagar finns tillgängliga så såg vi till att hästarna fick röra på sig. En av de gångerna var under morgonen, så det var bara att gnugga ur ögonen och väcka sina egna ben för att spatsera med flera hästar. En runda kunde vara runt alla stallar och en kik ner på banorna om det var några som morgontrimmade sina hästar, ibland kanske lite väl tidigt!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se