Morgonpromenader – Sunshine Tour 13

2013-12-06 11:30:13 Bilder, Sunshine Tour (Inga kommentarer)

En självklarhet varje morgon var att promenera med våra hästar. Eftersom de under flera tävlingsveckor enbart får stå i sina boxar utöver sina ridpass naturligtvis då inga hagar finns tillgängliga så såg vi till att hästarna fick röra på sig. En av de gångerna var under morgonen, så det var bara att gnugga ur ögonen och väcka sina egna ben för att spatsera med flera hästar. En runda kunde vara runt alla stallar och en kik ner på banorna om det var några som morgontrimmade sina hästar, ibland kanske lite väl tidigt!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se