Fråga mamma!

2014-01-27 15:44:00 Frågor (3 kommentarer)

Med lite övervägan och efter många förfrågningar om jag inte kan hålla en frågestund där ni får lov att ställa frågor om mig till min mamma så får jag väl gå med på det, det kan trots allt bli ganska spännande, haha! Så varsegod, sätt igång och ställ era frågor så får vi se vad mamma väljer att plocka ut och svara på… 😀

(Jag kommer att hålla alla frågor dolda tills det är dags för publicering, mer spännande!)

3 kommentarer till “Fråga mamma!”

  • Sari januari 28th, 2014 14:17

    Varför togs mina frågor bort?

  • Sofia januari 28th, 2014 14:19

    Som det står i texten så är alla frågor dolda fram tills de besvaras.

  • Saron januari 28th, 2014 16:19

    Okej 🙂 spännande!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivits under flera år av mig, Sofia.

Tyvärr har livet ändrat riktning och bloggande är inte längre ett intresse. Bloggen står fortfarande kvar med all den roliga & härliga uppdatering som en gång funnita, men inga nya inlägg dyker längre upp.

All kärlek!Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se