Fråga mamma!

2014-01-27 15:44:00 Frågor (3 kommentarer)

Med lite övervägan och efter många förfrågningar om jag inte kan hålla en frågestund där ni får lov att ställa frågor om mig till min mamma så får jag väl gå med på det, det kan trots allt bli ganska spännande, haha! Så varsegod, sätt igång och ställ era frågor så får vi se vad mamma väljer att plocka ut och svara på… 😀

(Jag kommer att hålla alla frågor dolda tills det är dags för publicering, mer spännande!)

3 kommentarer till “Fråga mamma!”

  • Sari januari 28th, 2014 14:17

    Varför togs mina frågor bort?

  • Sofia januari 28th, 2014 14:19

    Som det står i texten så är alla frågor dolda fram tills de besvaras.

  • Saron januari 28th, 2014 16:19

    Okej 🙂 spännande!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se