Relaxing

2013-12-27 00:17:50 Resor (Inga kommentarer)

Efter en lång dag med shopping tillsammans med en miljon americanare så kör jag och min bror en relaxstund i poolen nu på kvällskvisten. Från 07.00 – 16.00 har jag sprungit runt och sett mängder med olika kläder och priser, för att inte tala om människor och dess olika stilar… Nu, njuta!

20131226-181720.jpg

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se