Shopaholic

2013-12-29 15:26:35 Allmänt (7 kommentarer)

Tyvärr har mitt internet inte varit speciellt brukbart som ni säkerligen märkt av, men semestern har inte saktat ner för det givetvis. Dagarna rullar dessvärre iväg alldeles för fort och imorgon kväll har vi varit här i redan en vecka. Fråga mig inte vart dagarna har tagit vägen för det har jag dessvärre ingen aning om, de har bokstavligen bara gått upp i rök…

Vi har det i alla fall väldigt härligt, dagarna här i Orlando har mestadels tillbringats till shopping, mat, sevärdheter och aktiviteter. Imorgon bitti åker vi ner till Miami för att tillbringa vår sista vecka där. Då räknas det med sol och bad för fulla muggar! Här om dagen var vi på ”Downtown Disney”, ett jätteställe som många andra parker. Där fanns restauranger, shopping, souvenirer, sevärdheter och mycket mer. Framförallt allt som rör disney!

Något som vi också har besökt var ”Seaworld”. Späckhuggare som visade upp sina konster, en helt otrolig anläggning och mycket mer. Det kommer både bilder och filmer från det här!

Idag tillbringades dagen på ett stort shoppingcentrum en bit här ifrån och fick med mig ytterliggare ganska mycket mer saker än vad jag borde… #fattigforlife

20131229-090228.jpg

7 kommentarer till “Shopaholic”

 • Michaela december 29th, 2013 18:25

  Hej Sofia!
  Jag och min pojkvän åker till Orlando nästa vecka och ska bo på Hilton mittemot premium outlet! Vad får vi absolut inte missa nu när vi väl är där? 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Michaela

 • Sofia januari 5th, 2014 07:40

  Hej! Ledsen för mitt sena svar men det kanske kan hjälpa dig lite ändå. Outleterna är OUTSTANDING, besök! Något som också var väldigt fräckt och roligt var Seaworld. Där fanns massvis med djurarter (delfiner och speckhuggare som har shower bland annat) och några bergodalbanor osv. Där tillbringade vi en rolig dag. Orlando är ganska svårt att ta sig runt utan bil tyvärr, så hoppas att ni har möjlighet till det. Disney Downtown var väldigt mysigt men inte så ”jätteroligt”. Kan dock tänka mig att det är mysigare att strosa runt i som ett par kvällstid. Orlando är ju känt för sina olika parker så det är väl främst dem som gäller. Discovery Cove var väldigt häftigt också, framförallt att få träffa delfiner och klappa på samt ta en simtur med. Hoppas att ni får det super!

 • Anna december 29th, 2013 22:08

  Hej! Vart ligger vs outleten och de butikerna? Ska nämligen till samma ställen som dig i sommar. Du får gärna tipsa om fler ställen jag bör besöka 🙂

 • Sofia januari 5th, 2014 07:36

  Hej! Jag ska försöka att ta det i ett inlägg! =)

 • Anonym december 30th, 2013 07:21

  Kolla dokumentären ”Black Fish” http://www.imdb.com/title/tt2545118/ om hur späckhuggare egentligen har det, på bland annat Sea World!

 • Mikaela december 30th, 2013 20:46

  Så viktigt attbelysa och informera om. Vi skall till USA och bland annat till Orlando i vår och har valt bort det totalt. Inget jag vill stödja över huvudtaget. Vidrigt! Jag avstår och hoppas fler börjar göra det 🙂

 • Emma januari 5th, 2014 20:02

  Om du tyckte att SeaWorld var häftigt så ber jag dig att kolla på dokumentären ”Blackfish” där man får se hur djuren har det. Fruktansvärd film utan ett lyckligt slut! Stöd inte såna hemska djurparker!!!!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se