Victoria’s Secret

2013-12-30 02:39:39 Allmänt, Ur garderoben (2 kommentarer)

Vem älskar inte Victoria’s Secret? Jag gör då i alla fall och fick med mig en hel del läckra saker hem från senaste shoppingen. Eftersom att jag vet hur många av er som också har klädes/shoppingintresse så slänger jag upp en bild på det som jag fick med mig från VS åtminstone! Kärleeeeek 😀

IMG_4317IMG_4323

2 kommentarer till “Victoria’s Secret”

  • noora december 30th, 2013 12:14

    ååh vad fina grejor, dööör! Du kan gärna slänga upp bilder på annat du shoppar också! 😀

  • Sofia januari 5th, 2014 07:35

    Tack, jag är nöjd över inköpen! Det kommer =)

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se