Bilvägen ner

2013-12-30 19:58:02 Bilder, Resor (3 kommentarer)

Igår startade vi igång resan mot Miami från Orlando relativt tidigt på förmiddagen och nådde med några raststopp senare Miami vid 18-tiden amerikansk tid. Vi bor i en näst intill lyxlägenhet på tionde våning precis mellan South Beach och utelivet. När vi körde längst resturang och barstreeterna var det knökat med folk, musik och ljus. Precis sånt som jag ÄLSKAR! Synd som tusan att jag inte har några jag känner här/vänner med mig, det hade blivit succé. Under nyårsafton är ju dock min barndomsvän Cecilia här och vi ska köra utgång tillsammans med flera andra svenskar som hon både känner och inte känner, blir säkert fint.

På bildfärden ner mot Miami så stannade vi till längst den långa kuststranden som löper hela vägen ner. Som vanligt där jag befinner mig har vi otur med vädret, så dimmigt liksom i skrivande stund det är utanför mitt fönster mot South Beach var det också igår. Men värmen kan jag inte klaga på, klibbigt och gosigt…

DSC_4659 DSC_4662DSC_4706DSC_4676DSC_4696DSC_4717DSC_4690

3 kommentarer till “Bilvägen ner”

 • Skvallerhast december 31st, 2013 11:01

  Ser ju helt underbart ut! Gott nytt år i förskott 😉

  – Ny häst på G?
  – Ny header
  – Claudia svanslös
  – Rolf-Göran Bengtsson skadad

 • Amanda december 31st, 2013 13:52

  Ser fint ut även om det är dimmigt 🙂

 • Sofia januari 5th, 2014 07:34

  Nog är det vackert alltid!

Skriv en kommentarHej!

Välkommen till en av Sveriges fd största hästbloggar som drivs av mig, Sofia Genne. 23 årig tjej med rötter från Kosovo, född och uppvuxen i Sverige men som tillbringar mestadels av åren utomlands. Bland annat Turkiet där min pojkvän bor.

Som du kanske förstått så är jag en hästtjej från rötterna, och har ägt 4 ponnyer genom åren. Tävlat ponnydressyr på nationell/elitnivå med D-ponnyn Mahjong. Startat hoppning upp till och med LA ponny 110 häst. Jag fick under slutet av 2011 och hela 2012 rida och tävla Ming Mang R, en storhäst f. 05. Vi klickade fort och tog oss från LA-nivå till vinst i MSV:B 2 under några fantastiska månader.

KONTAKTA MIG?
[email protected]Senaste

Kategorier

Arkiv

Follow on Bloglovin Bloggparaden blogglista.se